Coopula

Eloi Duran

Ferida de bala

Eloi Duran - Ferida de bala - Portada

Un nou senzill

“Ferida de bala” és el tercer avançament del disc de debut d’Eloi Duran. Aquesta cançó representa el moment més fosc de tot l’àlbum. El personatge principal es troba en un punt del viatge on se sent sol i busca companyia romantitzant el sexe amb desconeguts. 

La cançó parla del dolor que se sent després d’haver idealitzat una persona i adonar-se que res és real. Compara aquest mal amb el d’una ferida per l’impacte d’una bala. El single també vol tractar el fet de prendre consciència dels patrons tòxics i començar a estimar més sanament. 

El senzill beu de referents de la música electrònica com ara Maria Arnal, Igorrr, Nine Inch Nails o Ralpie Choo i juga a generar contrastos sonors imprevisibles que ensenyen la vulnerabilitat i l’agressivitat del tema.

“Ferida de bala” ha estat produïda per Pau Vinyals, gravada i mesclada per Alberto Pérez a Sol de Sants Studios i masteritzada per Victor Garcia d’Ultramarinos. El single ve acompanyat d’una portada amb la fotografia de Fer Rivas i el disseny gràfic d’Irene Lladó

Concerts

Propers concerts

Més sobre Svetlana

CASUAL REMIX

Svetlana CASUAL REMIX Veure tot sobre l'artista Concerts Propers concerts...

Marrana

El duet barceloní perdrà la virginitat aquest març del 2024, quan donarà a llum el seu primer àlbum...

Svetlana ha presentat el nou show pel “Marrana World Tour” amb un SOLD-OUT a Razzmatazz

El duet de poblenou ha fet Soldout amb el concert de presentació del disc Marrana a la Sala...